slide 1 slide 2 slide 3


Érték a Táncban – Előadás és bemutató


Első megközelítésből a legtöbb ember számára a tánc csupán szórakozás, kikapcsolódás esetleg közösségi élmény. Viszont, ha mélyebben kezdjük vizsgálni, hogy milyen értékek is rejlenek a táncba, szinte túlzás nélkül állíthatjuk azt, hogy a tánctanulás magában hordoz minden olyan tudás elemet, kompetenciát, ami szükséges a sikeres élethez.


Egyesületünk azért álmodta meg ezt a rendezvényt, hogy megmutassuk az érdeklődök számára, hogy miképpen tudja a tánc gyermekeket felkészíteni az életben való boldogulásra mind a magánélet és munkavilágának tekintetében, továbbá, hogy milyen egészség megőrző hatásai vannak fizikálisan és mentálisan.

A közel 2 órás előadáson a tánc elméleti és a gyakorlati szerepe egyaránt bemutatásra kerül, azzal a céllal, hogy népszerűsítse a táncban rejlő értékéket és minél több ember számára tárja fel azt a tudást, mely a tánctanulás során végbemegy.Helyszín: Székesfehérvár Verseci 1-15

Időpont: 2022. május 27. 18 óra

Belépés: díjtalan, de regisztrációhoz kötött

Regisztrálni e-mail-en lehet: eletmod@sikerativ.hu
Lépj kapcsolatba velünk!

Ha felkeltette az érdeklődésedet Egyesületük célja és szívesen csatlakoznál csapatunkhoz, akkor kattints az eseményekre, válaszd ki azt a programot, ami leginkább kedvedre való és mi szeretettel várunk.

8000, Székesfehérvár Zobori utca 12

+36 30 929 6374

eletmod@sikerativ.hu